Aterra al centre de Sant Cugat el primer 'YogaOne', la marca de ioga de DiR


  • Comparteix:

Sala de ioga del YogaOne Sant Cugat / Foto: DiR

Sala de ioga del YogaOne Sant Cugat / Foto: DiR

La marca de franquícies de ioga 'YogaOne', de Clubs DiR, aterra al centre de Sant Cugat. El nou espai de 380 metres quadrats obrirà portes aquest dilluns al número 22 del carrer de Sant Medir. A més de sessions de ioga, els socis podran gaudir de dues propostes més: classes d''Energy cycling' i de 'Boxing'. El centre oferirà la pràctica de vuit estils diferents de ioga (vinyasa, jivamukti, ashtanga, restaurative, antigravity, iyengar, dharma i hatha). També disposarà de vestuaris i altres espais com un 'Healthy Bar' amb assessorament de nutrició, una zona social amb wifi i una sala de ioga per a infants, entre d'altres.

L'estudi organitzarà una jornada de portes obertes, inicialment prevista per al cap de setmana del 15 i 16 de desembre, segons han confirmat els propietaris de l'espai a Cugat.cat. Durant els dos dies tindran lloc diverses activitats gratuïtes que permetran als assistents conèixer més sobre el ioga i els serveis que s'ofereixen.

'YogaOne Sant Cugat' també oferirà sessions d''Energy Cycling' / Foto: DiR
'YogaOne Sant Cugat' també oferirà sessions d''Energy Cycling' / Foto: DiR


L'horari del centre serà de dilluns a divendres amb sessions repartides entre dos quarts de vuit del matí i dos quarts de nou de la nit, i dissabtes i diumenges de nou a una del matí.

Classes de 'Boxing' al 'YogaOne Sant Cugat' / Foto: DiR
Classes de 'Boxing' al 'YogaOne Sant Cugat' / Foto: DiR



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.