S'inaugura l'Esclat més modern de Catalunya a Sant Cugat

Té un espai de sushi fresc, pizza, forn i parafarmàcia


Temes relacionats

El primer Esclat de Sant Cugat, a punt per obrir portes (22/nov/18)

Les obres del nou hipermercat Esclat arrenquen la setmana que ve ( 2/nov/17)


  • Comparteix:

L'hipermercat Esclat més modern a Catalunya ja és una realitat a Sant Cugat. Aquest dijous s'ha inaugurat per part de les autoritats i aquest divendres ja obrirà portes al públic. L'hipermercat és el primer a Sant Cugat del grup Bon Preu i s'ubica a l'enclavament de la B-30 i la C-16 amb un espai de venda de 4.000 metres quadrats. Entre les novetats, una zona de sushi fresc i una altra de pizza, a més d'una parafarmàcia, una fleca i una àrea de joc infantil. A l'aparcament, 718 places amb diversos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics properament. També hi haurà una benzinera amb un petit supermercat obert tot l'any i un punt de recollida de compra on line per a vehicles.

La companyia Bon Preu hi ha invertit 23,5 milions d'euros en un projecte que també vol ser un 'hub' i un 'pol d'atracció empresarial', ha explicat el president del grup, Joan Font, a Cugat.cat. De fet, a part de l'hipermercat, el complex també consta d'oficines i altres serveis.

Font també ha destacat els preus competitius que ofereix l'empresa amb productes de proximitat i marques de refèrencia, a més d'una atenció personalitzada a la clientela. 'Teníem moltes ganes de venir en aquesta ciutat, creiem que la nostra oferta entra dins de l'ambició dels consumidors santcugatencs', ha afirmat.

Projecte de ciutat
Tant l'alcaldessa, Carmela Fortuny, com el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet, s'han felicitat del projecte, del qual han explicat que ambdós hi han estat molt implicats des del primer dia. 'Contribueix a completar i a fer ciutat', ha destacat Fortuny, que ha recordat que l'espai on s'ubica l'hipermercat abans era un bloc de pisos a mig construir sense cap funció. 'Era un esquelet i ara se li ha donat forma', ha detallat.

De fet, l'edici és sostenible i coeficient, amb un consum d'energia d'un 35% inferior a l'habitual a aquests complexos comercials i amb un 40% menys d'emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera, recorden des de l'empresa.

114 llocs de treball creats, 57 santcugatencs
Fortuny també s'ha felicitat per l'ocupabilitat que ha generat el projecte, amb la creació de 114 llocs de treball, dels quals ha explicat que 57 s'han concedit a persones de la ciutat a través del Servei d'Ocupació Muncipal (SOM). En aquest sentit, Fortuny ha volgut llençar un missatge a les treballadores del grup. 'Sou en una empresa que té un pla d'igualtat. Aneu pujant de categoria i arribeu a ser directives', ha reblat.

Calvet ha insistit en el projecte empresarial que l'hipermercat suposa per a Catalunya i per a la ciutat. 'Es tracta d'una iniciativa que dinamitza l'economia del país i la projecta', ha detallat.

El nou Esclat és l'establiment número 54 del grup, que també té 127 establiments Bonpreu, 48 benzineres EsclatOil i 12 punts de recollida online BonpreuEsclat repartits per tot el territori català. Darrerament el grup també ha inaugurat establiments a Lloret de Mar i Lleida.






Joan Font

La ciutat és una ciutat que ens ha interessat des de fa molt de temps. En sembla que la clientela és molt propera a la oferta que nosaltres fem. Volíem venir a la ciutat, però amb un equipament a l'alçada de la ciutat.

Carmela Fortuny

Aquest era un espai amb una estructura que era gairebé un esquelet. Hi hem sabut construi un espai d'una manera molt delicada i molt propera al comerç de proximitat.

Damià Calvet

Per a Sant Cugat significa fer-la encara més central. Esclat ha fet una aposta per Sant Cugat, no només amb un hipermercat, sinó també amb un edifici d'oficines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.