L'oficina principal de Correus està ubicada, des d'avui, al carrer Valldoreix


  • Comparteix:

L'oficina principal de Correus a Sant Cugat està ubicada, a partir d'avui i de forma provisional, al número 21 del carrer Valldoreix. D'aquesta manera, l'entitat postal pot començar les obres de reforma de la planta baixa i el primer pis de l'edifici de la Rambla de Can Mora, que s'allargaran 9 mesos. L'objectiu és millorar l'atenció al públic i acostar el servei als ciutadans.

Els usuaris de Correus hauran de dirigir-se, des d'aquest dijous i fins a finals del proper estiu al carrer Valldoreix per fer les seves gestions. I és que l'oficina principal de l'entitat postal s'ubicarà, de forma provisional durant prop de 9 mesos, en un nou local d'aquest carrer.

D'aquesta manera, Correus pot començar les obres de remodelació del seu local, a la Rambla de Can Mora. Ho explica el cap de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

Per poder engegar la reforma necessitàvem traslladar provisionalment el servei a un altre local.


L'objectiu d'aquestes reformes, pressupostades en uns 600.000 euros, és agilitzar els tràmits i millorar, per tant, el servei que s'ofereix als clients.

Vicenç Ibáñez

El canvi suposarà poder tenir les instal·lacions de Correus a la Rambla de Can Mora en condicions i per tant oferir un millor servei.


Segons les previsions inicials, les obres de l'oficina de la Rambla de Can Mora podrien allargar-se entre 8 o 9 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.