Moventia traslladarà la seva seu al nou edifici del Grup Bon Preu

Està previst que el canvi s'efectuiï a la primavera


  • Comparteix:

L'edifici d'oficines està al costat del nou Esclat / Foto: Grup Bon Preu

L'edifici d'oficines està al costat del nou Esclat / Foto: Grup Bon Preu

L'empresa de transports Moventia abandonarà a la primavera la seva seu actual del carrer de Pau Vila de Sant Cugat. Ho farà per traslladar-se a la secció d'oficines del nou edifici que el Grup Bon Preu té a la ciutat, al costat del qual hi ha l'Esclat inaugurat el novembre. L'empresa de transports ha llogat un espai per ubicar la seva seu corporativa.

Amb el canvi de seu, l'empresa presidida per Miquel Martí també vol iniciar una nova línia de negoci. Un projecte, expliquen en un comunicat, 'centrat en les persones i en el qual el nou edifici actuarà com a palanca per encarar aquesta estratègia'.

Fundat el 1923, Moventia és un grup empresarial expert en mobilitat. En total, el grup transporta més de 110 milions de passatgers l'any i distribueix prop de 27.000 vehicles anuals nous i d'ocasió amb les 17 marques que representa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.