Els ecosocialistes consideren 'pobres' les inversions aprovades per la Generalitat per a Sant Cugat


  • Comparteix:

ICV troba a faltar partides pel cinquès IES, el tercer CAP o per Torre Negra

ICV troba a faltar partides pel cinquès IES, el tercer CAP o per Torre Negra

ICV de Sant Cugat ha qualificat de 'pobre' la inversió prevista pel govern català a la nostra ciutat l'any 2005. Els ecosocialistes celebren que hi hagi una dotació per la futura estació de FGC i l'intercanviador de Vullpalleres, però afirmen trobar a faltar partides pel cinquè IES, per un tercer CAP o per comprar sòl de Torre Negra per tal que passi a ser de titularitat pública.

El pressupost aprovat pel govern de la Generalitat continua generant reaccions entre els partits polítics de la nostra ciutat.

Ara ha estat el torn d'ICV; que considera que les inversions previstes a la nostra ciutat són 'pobres' i que no acaben de respondre al que podríem esperar del govern català. Escoltem el portaveu ecosocialista, Xavier Boix.

Xavier Boix

Creiem que és pobre, que no respon al que com a ciutat hauríem d'esperar del govern. Les partides que es posen en alguns casos no podien ser d'una altra manera.


Els ecosocialistes han celebrat que, de cara a l'any que ve, s'hagi inclòs una primera dotació per la futura estació de FGC i l'intercanviador de Vullpalleres. Troben a faltar, en canvi, una partida per al cinquè institut públic, una per al tercer Centre d'Assistència Primària o una dotació per ajudar a protegir Torre Negra amb la compra de sòl.

Xavier Boix

Rebem amb satisfacció la partida és la partida pel projecte de l'intercanviador de Vullpalleres,però hauria d'estar previst un nou institut, nous CEIPs,el tercer CAP o el tema de Torre Negra.


En relació a Torre Negra, Boix ha reiterat la demanda que les diverses administracions s'impliquin en la protecció d'aquest espai. Tot i qüestionar si és o no realment necessari adquirir tot el sòl per garantir-ne la preservació, el portaveu ecosocialista sí que ha remarcat que aquest és un procés que no pot fer l'Ajuntament tot sol.

Des de la secció local d'ICV han explicat que la setmana vinent s'han de reunir amb el grup parlamentari ecosocialista, moment que aprofitaran per fer-los arribar algunes d'aquestes inquietuds abans que el pressupost pel 2005 hagi de ser aprovat pel Parlament de Catalunya. Tot i això, Boix ha reconegut que serà difícil introduir modificacions significatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.