El Mobile dispara els preus i l'ocupació dels hotels a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat fa bandera del 5G al MWC (25/feb/19)

Els hotels de Sant Cugat s'omplen pel Mobile World Congress (26/feb/18)


  • Comparteix:

Els hotels de Sant Cugat estan al 94% d'ocupació / Foto: Cugat.cat

Els hotels de Sant Cugat estan al 94% d'ocupació / Foto: Cugat.cat

La celebració del Mobile World Congress (MWC) d'aquesta setmana a l'Hospitalet i a Barcelona també té un impacte en el sector turístic i hoteler de Sant Cugat. En concret, els set hotels de la ciutat registren aquests dies una ocupació del 94%, segons dades del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la mateixa xifra d'ocupació mitjana de tota la comarca.

La forta demanda de l'esdeveniment, pel qual està previst que passin més de 100.000 persones, fa que els preus es disparin per sobre de l'habitual, ja que Barcelona no pot oferir prou habitacions per als assistents.

Les estades més llargues al Vallès Occidental són d'entre tres i quatre dies i la mitjana se situa entre els dos i tres dies d'allotjament. Per categories, els hotels de quatre estrelles registren una ocupació del 100% i els de tres estrelles estan al 86'5%.

A banda de les despeses directes dels visitants als establiments hotelers, l'impacte econòmic també té repercussió a l'economia vallesana per l'augment de comandes als proveïdors, la utilització de transport o les despeses en comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.