Prop de 200 emprenedores intercanvien històries i projectes al primer WiP Experiences

La jornada està organitzada per la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC)


Temes relacionats

El WiP Congres posa sobre la taula l'emprenedoria 'en femení' per 'fer volar' les dones emprenedores (13/mar/18)


  • Comparteix:

Compartir experiències i teixir sinergies entre dones emprenedores. Aquest és l'objectiu del WiP Experiences, un esdeveniment organitzat per la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC), que ha comptat amb la presència de prop de 200 assistents i que sorgeix del WiP Congres, el primer congrés d'emprenedoria en femení, que va tenir lloc fa un any al Teatre-Auditori.

La presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas, ha avançat al discurs inicial que, en les properes setmanes, l'associació tindrà les claus de la seva pròpia seu, situada en un local de la plaça de Barcelona. Fàbregas ha destacat la importància d''anar juntes', de cooperar i d'intercanviar històries per 'volar més alt'.

L'acte també compta amb el suport de l'Ajuntament. De fet l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha posat en valor 'l'aposta per la mirada local' que té la xarxa i ha agraït aquest tipus de trobades a l'organització per 'intercanviar' i 'empoderar' la dona emprenedora.

La jornada ha comptat amb sis ponències de dones de perfils molt diversos que han explicat la seva història i les seves claus per emprendre. Des de l'experta en màrqueting i estratègia empresarial, Txell Costa, passant per la copropietària de la perruqueria Manolo Guillén Sara Molina i l'enginyera, consultora d''smart cities' i presidenta de 'Young It Girls' Anna Grau, fins a l'esportista d'elit Núria Picas, la narradora i empresària Marisa Iturbide i l'escriptora i historiadora Tània Juste han passat per l'escenari per exposar el seu cas i respondre les preguntes de les assistents.

Les prop de 200 emprenedores que han omplert el Sant Cugat Trade Center han aprofitat les estones de 'networking' dirigit per intercanviar consells, idees i projectes.




Marta Fàbregas

El WiP Experiences pretén visibilitzar les dones emprenedores, que expliquin les seves experiències i les puguin compartir i fer xarxa. I treballar plegades, que és el que ens fa imparables.

Carmela Fortuny

És una trobada plena de valors, de visibilitat i d'intercanvi. Aprenem, però també ens reforcem, ens empoderem i intercanviem experiències, que a Sant Cugat n'hi ha moltes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.