El projecte del POEC ja està enllestit i podria aprovar-se al mes de gener


  • Comparteix:

El regidor de Comerçdiu que es vol garantir que els barris tinguin tots un comerç per fer la compra quotidiana

El regidor de Comerçdiu que es vol garantir que els barris tinguin tots un comerç per fer la compra quotidiana

Garantir que tots els barris i districtes tinguin a prop un establiment per fer la compra quotidiana i convertir el centre històric de la ciutat en un espai atractiu per anar a comprar tot tipus de productes, són alguns dels principals objectius del Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials que està elaborant el consistori. Aquest projecte, que s'esta consensuant amb les diferents forces polítiques, entitats i amb la Federació de Comerciants, podria aprovar-se al ple de gener.

Després de quasi un any de treball, el projecte del Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials està pràcticament enllestit i podria portar-se a aprovació del ple municipal aquest mes de gener. L'objectiu
d'aquest pla és dotar el municipi de les eines necessàries per adaptar l'oferta comercial al creixement de la població i a les seves demandes.

Així ho ha explicat el regidor de Comerç, Josep Romero, que ha apuntat que, a partir d'un consens entre partits polítics, comerciants i associacions de veïns, s'està acabant de definir un model comercial de ciutat, que passa, entre d'altres, per dotar tots els barris i districtes d'un comerç quotidià de proximitat. Un exemple serà el nou mercat de Mira-sol, i en un futur, el mercat de Valldoreix.

Josep Romero

El més important era arribar a un model comercial i fer-ho amb un consens. El que volem és que tots els barris i districtes tinguin el més a prop possible un establiment per la compra quotidiana.


D'altra banda, el projecte del POEC vol convertir el centre històric de Sant Cugat en un espai atractiu a nivell comercial on s'hi puguin trobar tot tipus de productes, des de robao complements fins a parament per la llar. Escoltem Josep Romero.

Josep Romero

Que tothom pugui fer la compra aquí, que la resta de veïns de Sant Cugat vinguin aquí de compres,que sigui un lloc atractiu on hi hagi tota mena de productes.


Aquest projecte ja ha estat presentat als comerciants i formacions polítiques. Des de la recent creada Federació de Comerciants han fet una primera valoració molt positiva, ja que segons el seu president, Josep Lluís Galvany, algunes de les propostes que tenen moltes aventatges.

Josep Lluís Galvany

Hi ha moltes avtentatges, per exemple potenciar els districtes, el servei de crèdit-compra, el servei a domicili o la tarjeta de compra de qualitat.


Recordem que una altra de les propostes del POEC és la de limitar les anomenades 'zones fredes', restringint la implantació de bancs i immobiliàries en els baixos dels edificis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.