Sant Cugat és la segona ciutat catalana amb més habitatges milionaris

La primera, Barcelona, és la segona de tot l'Estat per darrere de Madrid


  • Comparteix:

Al carrer del Turó del Pinyer hi ha l'habitatge més car de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Al carrer del Turó del Pinyer hi ha l'habitatge més car de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Sant Cugat té 86 habitatges valorats en més d'un milió d'euros, 57 més dels comptabilitzats a finals del 2017. Segons les dades de Precioviviendas, Sant Cugat és la segona en el rànquing català per darrere de Barcelona, on hi ha gairebé 20.000 cases milionàries, i la dotzena a l'Estat espanyol en una llista que encapçala Madrid amb més de 31.000.

De fet, a tot l'Estat hi ha 58.408 habitatges que superen el milió d'euros, el que suposa un increment del 50% respecte finals de 2017.

A Sant Cugat, el més car es troba al carrer del Turó del Pinyer, al barri de l'Eixample Oest, i té un valor d'1.474.308 euros, 297 metres quadrats de superfície i 29 anys d'antiguitat. Per carrers, al de Joan Oliver n'hi ha 13 de més d'un milió d'euros, i el segueixen el de Can Picanyol (12), el de Tetuan (8) i el de Sant Francesc Xavier (8).

El web Precioviviendas ha preparat, a més, un mapa de calor de tot el municipi segons el preu dels habitatges. Precioviviendas es una empresa que permet consultar de forma gratuïta, il·limitada i al instant, el valor de 20 milions d'habitatges d'arreu de l'Estat espanyol. Només aquells considerats com a 'molt singulars' han quedat exclosos de l'estudi, que es remunta al 2013. De fet, pots comprovar el valor del teu habitatge al cercador del web. El mètode de taxació està avalat per la Facultat de Matemàtica de la Universidad Complutense de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.