El 'Converses' de Sant Cugat Empresarial reflexiona sobre la responsabilitat social de les empreses

El col·loqui s'ha celebrat al restaurant del Club Junior i ha aplegat un centenar de persones


  • Comparteix:

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) ha posat el focus aquest dijous en la responsabilitat social de les empreses amb una nova edició del 'Converses'. L'acte, que ha tingut lloc al restaurant del Club Junior, s'ha centrat en la importància de reflexionar en el paper de les empreses dins la societat i la necessitat que, a banda que siguin sostenibles econòmicament, aportin un valor a la ciutadania i a les persones. L'esdeveniment ha comptat amb les ponències de la directora de responsabilitat corporativa de Caixabank, Meritxell Ripoll; la directora de responsabilitat social corporativa d'ISS Facility Services, Eulalia Devesa; i del director general de Catalònia Fundació Creactiva, Joaquim Serrahima.

Durant el col·loqui, que ha reunit prop d'un centenar de persones, els ponents han debatut sobre qüestions com la rendibilitat de la responsabilitat social corporativa i la importància de comunicar l'obra social de les empreses a la ciutadania. A l'acte hi ha acudit l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha recordat la voluntat del govern de donar suport al teixit empresarial de la ciutat. Ingla també ha recordat que l'empresa 'no pot ser aliena a les persones' i que ha de ser 'justa, sostenible i socialment responsable'.

Tot plegat ha format part d'aquest cicle de xerrades que impulsa SCE i que reuneix directius d'empreses de projecció tant estatal com internacional per parlar de bones pràctiques i experiències empresarials. L'acte ha finalitzat amb un sopar amb l'objectiu de promoure les relacions empresarials entre els assistents.


Joan Serrahima / Eul

No tot són recursos econòmics. Hem de destinar una part d'aquests recursos a la societat / Tots podem apendre / Animo a tothom a que se sumi a aquesta iniciativa i faci una aportació diferencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.