Els comerços de Sant Cugat aprofiten aquest pont per fer les primeres vendes de Nadal


  • Comparteix:

Molts comerços de la nostra ciutat han optat per obrir dilluns i dimecres, coincidint amb dos dels dies festius que està permès obrir durant aquest desembre. Tot i que des de la Federació de Comerciants no han fet cap recomanació als seus associats, bona part dels establiments del centre han obert les seves portes tant eldia 6 om el 8 de desembre.

A nivell de Catalunya, la previsió era que el petit comerç obrís sobretot les seves portes aquest dimecres, dia 8 de desembre. Tot i això, a la nostra ciutat molts comerços del centre han optat per obrir també dilluns i fer les primeres vendes d'aquestes festes.

Des de la Federació de Comerciants, el seu president Josep Lluís Galvany, ha explicat que enguany, i degut al fet que tot just acaben de constituir-se, no s'ha fet una recomanació concreta i que cada comerciant ha optat per l'opció que li ha semblat més convenient. Escoltem-lo.

Josep Lluís Galvany

Considerem que una gran majoria aprofiten el pont per obrir ja que les grans superfícies obren les seves portes, però cadascú ha fet el que ha volgut.


Recordem que la Llei d'Horaris Comercials autotoritza als comerços i grans superfícies a obrir les seves portes un total de 4 festius durant el mes de desembre per tal de facilitar les compres de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.