Sant Cugat Comerç celebrarà aquestes festes amb diversos concerts de nadales al carrer


  • Comparteix:

Aquesta serà la darrera campanya de Nadal liderada per Sant Cugat Comerç

Aquesta serà la darrera campanya de Nadal liderada per Sant Cugat Comerç

Els comerciants de la nostra ciutat han donat el tret de sortida a les festes amb l'habitual campanya de Nadal, que enguany presenta moltes novetats. En aquesta ocasió, i coincidint amb la darrera campanya que lidera Sant Cugat Comerç, s'han previst diversos concerts de nadales al carrer i es sortejaran 25 minicadenes de música, coincidint amb els 25 anys de l'associació de comerciants.

Tal i com ja havia anunciat fa uns mesos Sant Cugat Comerç, enguany la campanya de Nadal dels comerciants serà la darrera que lideri aquesta entitat, a l'espera que l'any vinent sigui la recent creada Federació de Comerciants la que assumeixi aquesta tasca.

És per això que l'associació de comerciants ha decidir preparar una campanya especial i amb moltes novetats. En aquest sentit, el trenet de Nadal serà substituït aquestes festes per diversos concerts de nadales al carrer, i pel sorteig de 25 minicadenes de música entre els clients dels comerços associats a Sant Cugat Comerç. Així ho ha explicat la presidenta de l'entitat de comerciants, Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea

Com a Sant Cugat Comerç fem l'última campanya de Nadal, amb nadales a cel obert i amb el sorteig de 25 minicadenes.


Completant les activitats previstes per aquests dies, les associacions de comerciants dels barris del Monestir i de la plaça Barcelona ja han anunciat que també tenen previst celebrar la tradicional festa de fer cagar el tió.

Totes aquestes propostes començaran la setmana vinent, un cop passats els dies del pont.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.