Boehringer Ingelheim creix en el primer semestre del 2019 i continua apostant per l'I+D


  • Comparteix:

Boehringer té seu a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

Boehringer té seu a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, creix en el primer semestre del 2019 fins facturar 9.300 milions d'euros, dada que representa un creixement del 4,6% respecte al mateix període de l'any anterior després de l'ajustament de divises. L'àmbit de salut humana ha sigut el principal impulsor d'aquest augment de volum del negoci.

El sòlid creixement motiva a la farmacèutica a 'continuar apostant per l'I+D' i es concentra en el desenvolupament de noves opcions terapèutiques, principalment per malalties per a les quals encara no existeix cap tractament efectiu. Avui dia, Boehringer Ingelheim treballa en uns 90 projectes de desenvolupament per la salut humana. D'aquests, el 71% té el potencial de ser considerat una solució terapèutica.

Desgranant la facturació de la companyia en els primers sis mesos de 2019, en salut humana l'empresa ha aconseguit un volum de negoci de 6.800 milions d'euros mentre que en salut animal s'han facturat prop de 2.100 milions d'euros. La resta s'ha obtingut en vendes de fabricació biofarmacèutica per encàrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.