La Bolera s'amplia amb un segon local que ofereix brasa durant tot el dia

La Flama de la Bolera manté l'essència i l'experiència dels 35 anys del restaurant en un local modern


  • Comparteix:

Imatge de la terrassa / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la terrassa / Foto: Cugat Mèdia

La Flama de la Bolera ja funciona a ple rendiment. El segon local de l'històric restaurant La Bolera, que va obrir fa 35 anys, ofereix cuina a la brasa ininterrompudament durant tot el dia, des de les vuit del matí fins les vuit del vespre de dilluns a dijous i fins la mitjanit els divendres i els caps de setmana. Un establiment amb terrassa i decoració 'rústica i moderna' que sorgeix per una 'oportunitat' i per les peticions d'ampliar l'horari de cuina de la clientela habitual.

El responsable de La Bolera, Ramon Masó, ha explicat a Cugat Mèdia que no es plantejava obrir un altre local, però que finalment es va 'animar'. També assegura que, tot i les diferències, ha aprofitat l'experiència a La Bolera per mantenir l'essència alhora de 'modernitzar' l'establiment.

La Flama de la Bolera va obrir dilluns de la setmana passada i des de l'establiment recomanen reservar, tant per esmorzar, dinar, berenar i sopar.


Ramon Masó

M'ofereixen aquest local al costat de La Bolera i m'animo, però no ens havíem plantejat res. Teníem sempre La Bolera plena. Es pot menjar brasa tot el dia. L'experiència de 35 anys m'ha fet fer bé aquest local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.