CaixaBank obre l'oficina de la Casa Maristany

L'entitat agafa el relleu a Viena


  • Comparteix:

Imatge de la Casa Maristany / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la Casa Maristany / Foto: Cugat Mèdia

La Casa Maristany, ubicada a la plaça de Lluís Millet, ja té nova activitat. CaixaBank ha obert en aquest emblemàtic edifici un nou concepte d'oficina bancària, després de gairebé un any d'obres. D'aquesta manera, l'entitat financera agafa el relleu a Viena com a llogater d'aquest palauet del 1927.

Viena va deixar aquest emplaçament el juliol del 2018 després d'11 anys d'activitat com a restaurant i va reubicar els treballadors al local de l'avinguda de Roquetes. CaixaBank ara ha obert de nou les portes de l'edifici com a oficina bancària.

La nova oficina s'ubica a l'emblemàtica casa construïda per Josep Sala i Comas com a residència d’estiueig del fabricant de pianos Ròmul Maristany. És un edifici d’estil francès amb porxo neoclàssic, galeria de gust noucentista, balustrada sobre la cornisa i mansarda al coronament. La mansarda s'obre amb finestrals capçats amb frontons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.