Sant Cugat es manté com el tercer municipi més ric de Catalunya


Temes relacionats

Més de 17.000 euros separen la zona més rica i més pobra de Sant Cugat (13/set/19)


  • Comparteix:

Monestir de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Monestir de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Sant Cugat és el tercer municipi català amb més renda bruta mitjana, segons les darreres dades publicades per l'Agència Tributària espanyola corresponents al 2017. En concret, la renda per càpita anual se situa en els 52.053 euros, mentre que la disponible és de 39.088. Així, Sant Cugat manté la tercera posició respecte a l'any anterior per darrere d'Avinyonet de Penedès i Matadepera, però enguany supera Sant Just Desvern que ha passat a ser el quart municipi més ric de Catalunya en termes de renda mitjana.

Per primera vegada Avinyonet de Penedès s'ha colat al rànquing i ho fa com el municipi més ric català, amb una renda bruta mitjana anual de 57.843 i una disponible de 45.630. El segueixen Matadepera amb una renda per càpita de 55.578 euros anuals i una disponible de 41.789 euros.

En l'àmbit espanyol la llista està encapçalada per Pozuelo de Alarcón, amb 72.899 euros de renda bruta i 53.185 de renda disponible. La segona posició és per Avinyonet de Penedès, seguit de Boadilla del Monte, Matadepera i Alcobendas. La sisèna posició a àmbit estatal és per a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.