El conseller d'Economia i Finances, protagonista de la sisena sessió de Santcugatribuna


  • Comparteix:

Antoni Castells parlarà de la situació actual de l'economia catalana i dels reptes de futur

Antoni Castells parlarà de la situació actual de l'economia catalana i dels reptes de futur

El conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, és el protagonista de la sisena edició del fòrum Santcugatribuna, que tindrà lloc aquest migdia. Sota el títol 'L'economia catalana, avui', Castells parlarà de la situació econòmica que viu el nostre país i dels principals reptes de futur que es plantegen.

El Teatre Auditori acull avui la sisena edició del fòrum empresarial Santcugatribuna, una sessió que estarà dedicada a l'economia catalana i als seus reptes de futur i que anirà a càrrec del conseller d'Economia i Finances del govern català, Antoni Castells.

Per al tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, aquesta serà una bona manera de tancar l'any i també la primera edició de Santcugatribuna, que ha valorat molt positivament.

Jordi Joly

És una molt bona manera d'acabar l'any i la primera temporada del Santcugatribuna, que ha estat positiva,i ho fem en un moment que el país necessita créixer econòmicament però amb canvis.


Joly també ha destacat que serà una bona oportunitat perquè el conseller tingui un contacte directe amb un grup d'empresaris d'una de les zones del país amb més potencial de creixement econòmic.

Jordi Joly

Permetrà que tingui un contacte amb una representació empresarial d'una de les zones del país que té un portencial de creixement molt important, que és aquest eix de la B-30.


Recordem que Santcugatribuna va néixer amb l'objectiu de crear un espai de debat i reflexió al voltant de diferents temes que puguin interessar als empresaris de la nostra ciutat. Aquesta iniciativa, organitzada per l'Ajuntament, compta amb el patrocini de BMW, Deutsche Bank i el Diari de Sant Cugat.

L'acte, que començarà a dos quarts de dues al Teatre Auditori, comptarà amb la presència de l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder i del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.