Joly destaca l'èxit del fòrum Santcugatribuna i aposta per donar-li una major dimensió


  • Comparteix:

Les sis conferències d'aquesta temporada han comptat amb una assistència mitjana de 300 empresaris

Les sis conferències d'aquesta temporada han comptat amb una assistència mitjana de 300 empresaris

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, ha fet un balanç molt positiu de les ponències que s'han organitzat dins la temporada del fòrum econòmic Santcugatribuna. Joly ha destacat la qualitat i diversitat dels conferenciants, en una iniciativa que ha aconseguit fomentar les relacions empresarials de la ciutat i l'entorn.

La conferència del conseller d'Economia de la Generalitat, Antoni Castells, ha posat punt final a la present temporada de ponències del fòrum Santcugatribuna. Des de principis d'any, han passat per aquest fòrum empresarial personalitats com l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, l'exministre d'Afers Estrangers israelià, Shlomo Ben Ami, l'ex primer ministre irlandès, John Bruton, el director general d'ESADE, Carlos Losada, i el president del Consell Espanya-Estats Units, Antonio Garrigues.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, considera que aquesta iniciativa s'ha anat consolidant fins convertir-se, més enllà de les ponències, en un espai de relació del teixit econòmic de la ciutat.

Jordi Joly

Poc a poc, s'ha anat convertint en quelcom més que una ponència. S'ha constituït un teixit empresarial a la ciutat que pensa en anar més enllà.


El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica ha afegit, a més, que s'ha aconseguit l'objectiu de fomentar la relació econòmica i empresarial a la zona, i que ara cal fer un pas més enllà en l'organització d'un teixit empresarial propi i cohesionat.

Jordi Joly

S'ha assolit l'objectiu de fomentar les relacions econòmiques i empresarials de la ciutat i la zona. Ara cal vehicular un teixit organitzatiu propi, i això es tradueix en la creació d'una associació empresarial.


Les sis ponències del fòrum Santcugatribuna han comptat amb una assistència mitjana d'entre 300 i 350 empresaris en cada sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.