El Colmadito de Patricio ja ha obert portes

El nou restaurant de la plaça d'Octavià es troba al local on hi havia el Zuka


  • Comparteix:

L'espai es troba a la cantonada entre el carrer Major i Octavià / Foto: Cugat Mèdia

L'espai es troba a la cantonada entre el carrer Major i Octavià / Foto: Cugat Mèdia

La plaça d'Octavià ja té un nou restaurant: el Colmadito de Patricio. Es tracta d'una proposta gastronòmica que aposta per la qualitat del menjar i el servei. El nou espai és el 'capritx' del santcugatenc Patrick Moreno juntament amb un altre soci.

Després d'una reforma 'profunda', El Colmadito de Patricio ofereix dos espais diferenciats. La part superior és un espai més 'formal i clàssic' amb cabuda per a uns 30 comensals i un preu aproximat d'uns 60 euros per persona. Es denomina The Club, està en mans d'un xef amb més de 20 anys d'experiència i també ofereix còctels.

La part inferior, juntament amb la terrassa, serveix una carta d'uns 20 euros per persona més lleugera i d'aperitius amb un ambient de 'colmadito', ha explicat Moreno, qui ha volgut així recordar els anys de la seva àvia al mercat de la Boqueria. Tot plegat amb molta cura, diu el responsable, del menjar, però també dels espais, la decoració i l'atenció.


Patrick Moreno

Fa 20 anys que visc a Sant Cugat i em feia il·lusió trobar un lloc amb una localització preciosa i estratègica, i donar una oferta de qualitat a un preu ajustat per la qualitat que oferirem en gastronomia, ambient, decoració i experiència. Crec que és una oferta interessant pel poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.