Valldoreix Activa premia el projecte empresarial de Patrícia Hillaire i la trajectòria de Queviures Víctor


  • Comparteix:

El periodista Toni Marín ha estat distingit com a millor comunicador

El periodista Toni Marín ha estat distingit com a millor comunicador

Patrícia Hillaire ha rebut el premi a la Millor Idea Empresarial en la segona edició dels premis que atorga Valldoreix Activa. Aquesta entitat, que aplega emprenedors locals i pimes, ha reconegut també la botiga més antiga de Valldoreix, 'Queviures Víctor', i el periodista Toni Marín en la categoria de millor comunicador.

La segona edició dels premis Valldoreix Activa, que distingeixen la innovació i la capacitat emprenedora, ha atorgat enguany el premi a la Millor Idea Empresarial a Patrícia Hillaire, pel projecte titulat 'Espacio Taller', que podria veure la llum el proper mes de febrer.

Els criteris per atorgar aquest premi són l'originalitat, la qualitat de vida a la feina i sobretot la innovació i l'ús de les noves tecnologies, com explica Imma Làzaro, de Valldoreix Activa.

Imma Làzaro

La qualitat de vida a la feina, l'originalitat, la innovació i les noves tecnologies. Perquè permeten que les pimes generin projectes que, sense elles, no estarien al seu abast.


El premi consisteix en una oficina virtual i una pàgina web, servida per Valldoreix Activa durant un any, per començar a fer funcionar el negoci proposat.

En el procés de selecció del projecte guanyador, hi ha col·laborat per primera vegada l'Ajuntament, a través del Servei d'Ocupació Municipal. El regidor de Polítiques Socials, Toni Ramon, explica que un dels seus objectius és assessorar els emprenedors que volen crear una petita o mitjana empresa.

Toni Ramon

Un dels serveis del SOM és analitzar la viabilitat dels projectes empresarials. Vetllar pels futurs empresaris, que seran els eixos fonamentals de l'activitat econòmica del municipi.


Durant el 2004, 380 persones s'han dirigit al SOM per informar-se dels serveis als emprenedors. Actualment, el servei està en procés d'acreditar-se com a servei d'autoempresa pel departament de Treball de la Generalitat, la qual cosa permetrà oferir un assessorament més complert i proper.

Un altre dels premis que ha atorgat enguany Valldoreix Activa ha distingit la botiga 'Queviures Víctor' com l'establiment comercial més antic de Valldoreix. La presidenta de l'EMD, Montse Turu, ha repassat la història d'aquesta botiga, molt vinculada al passat i al present de diverses generacions de valldoreixencs.

Montse Turu

Valldoreix no seria el mateix sense Queviures Víctor. Per molts de nosaltres ha estat un lloc de parada obligatòria. Ens ha ajudat a integrar-nos a Valldoreix i ens ha donat el caliu per ser un poble.


Víctor Clemente, actual propietari de la botiga, s'ha mostrat molt agraït pel guardó i ha destacat que el premi reconeix la tasca feta per dues generacions de la seva família.

Víctor Clemente

Per la meva família i per mi, aquest premi és molt important perquè resum tants anys viscuts per dues generacions, sempre al servei de Valldoreix.


Valldoreix Activa també ha atorgat enguany un premi al Comunicador Destacable, que ha anat a mans del periodista de Ràdio Barcelona-SER Catalunya Toni Marín, presentador del magazine 'Busca-raons'. El propi Marín ha moderat un debat, que ha servit per cloure l'acte de lliurament dels premis, i que ha abordat les possibilitats que té el petit comerç per guanyar clients davant les grans superfícies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.