Sant Cugat Empresarial s'uneix al Hub b30

La patronal empresarial local suma forces per influir al territori


  • Comparteix:

Joan Franquesa amb la rectora de la UAB / Foto: Sant Cugat Empresarial

Joan Franquesa amb la rectora de la UAB / Foto: Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial (SCE) ha signat un conveni per unir-se a la plataforma Hub b30, el projecte de l'Associació Àmbit B-30 enfocat a les petites i mitjanes empreses. L'associació, amb més de 400 empreses, s'uneix així a un espai per compartir experiències i treballar en l'àmbit del talent i la innovació. El Hub b30, nascut de la col·laboració entre l'associació, el Parc de Recerca de la UAB i el centre tecnològic Eurecat, està pensat per posar en relació petites i mitjanes empreses al voltant d'aquest eix de comunicació viària.

ESCOLTA-HO

'És un d'aquells projectes que quan els veus penses per què no s'han fet abans', ha afirmat el president d'SCE, Joan Franquesa, en una entrevista al 'Sant Cugat a fons'. L'objectiu és contribuir a posar en valor els actius dels quals disposen els vallesos i ser al punt de trobada de 'l'economia del futur' on l'èxit es basarà en el 'talent' més que no pas en els recursos naturals o els processos industrials. De fet, el talent és una de les grans preocupacions de la patronal i SCE va dedicar a aquest concepte l'última edició del Sant Cugat Tribuna.


Joan Franquesa

Els països rics no seran aquells que tinguin recursos naturals, grans processos industrials o països que han viscut d'una situació geogràfica determinada en revolucions anteriors. El canvi vol dir que serem rics si tenim talent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.