ADE Vallès celebra la segona edició dels seus premis aquest divendres a Can Ametller

140 persones assistiran a una gala amb llista d'espera que premiarà a cinc figures empresarials


  • Comparteix:

ADE Vallès reuneix empresàries, directives i professionals de la comarca / Foto: ADE Vallès

ADE Vallès reuneix empresàries, directives i professionals de la comarca / Foto: ADE Vallès

La segona edició dels premis de l'Associació de Dones Directives Empresàries i Professionals (ADE Vallès) a Sant Cugat arriba aquest divendres amb 140 assistents. La gala se celebrarà a la Masia Can Ametller a les vuit del vespre i estarà conduïda per la periodista Xantal Llavina. ADE Vallès farà entrega de cinc guardons durant el sopar, que ha esgotat inscripcions i fins i tot tenia llista d'espera. En la segona edició d'aquests premis es reconeix a la directiva i sòcia de Grand Thornton Isabel Perea com a Premi Honorífic.

ESCOLTA-HO

La cita comptarà amb una ponència a càrrec de la fundadora i CEO de la consultoria especialitzada en habilitats de comunicació verbal i no verbal, Teresa Baró. La gala s'amenitzarà amb la música de les veus femenines de Decibelles en una jornada que pretén visibilitzar la feina de les premiades, i el premiat amb el premi masculí, durant tot l'any, a més d'aprofundir en els espais de relació que necessiten les emprenedores i empresàries per lluitar contra les limitacions que troben en el seu dia a dia.

La presidenta de l'associació, Monika Blasco, ha explicat als micròfons del 'Sant Cugat a fons' que per la segona edició dels premis l'associació ha volgut afegir novetats i sorpreses per millorar encara més una ja satisfactòria primera edició. Un repte que afronten amb més sòcies i la voluntat de consolidar la iniciativa.



Com en l'edició anterior, l'Ajuntament serà present a la cita de les dones empresàries del Vallès amb l'assistència de l'alcaldessa, Mireia Ingla.

L'associació de dones empresàries entregarà enguany cinc guardons en les categories de:
- Premi a la constància, a la responsable d'Investigació Clínica de la multinacional farmacèutica OPKO Health, Luisa Varela.
- Premi a la creativitat, a la fundadora i directora general de les Escoles Infantils Happy Way, Natalia Borovkova.
- Premi emprenedoria, a la creadora de l'aplicació per a joves PupilMe, Arlet Oliveras.
- Premi a home amb els valors d'ADE, al president executiu del Grup Numintec, José María Torres.
- Premi Honorífic, a la directiva i sòcia de Grand Thornton, Isabel Perea.

Monika Blasco

Tenim moltes més sòcies, som responsables d'elles i a la vegada li hem volgut donar un aire diferent a la gala. Pensem que serà una sorpresa per les nostres associades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.