El PSC proposa destinar part del superàvit a les partides de polítiques socials


  • Comparteix:

Els socialistes han presentat 10 al·legacions al projecte del pressupost per al 2005

Els socialistes han presentat 10 al·legacions al projecte del pressupost per al 2005

El PSC de Sant Cugat ha presentat deu al·legacions al projecte del pressupost municipal per al 2005. Els socialistes proposen, entre d'altres coses, una modificació al pressupost ordinari per tal que es destini una part del superàvit municipal a incrementar algunes partides com esports, cultura, joventut o comerç, entre d'altres. A més, el PSC demana que es reparteixin les dotacions pressupostàries d'alguns projectes entre els propers anys i es destinin aqeusts recursos a altres propostes com un parc empresarial públic o l'aparcament de camions.

El grup socialista municipal continua denunciant que s'ha produït un descens important en la dotació econòmica per polítiques socials en els pressupostos per el 2005. És per això que han presentat deu al·legacions per corregir aquesta mancança i també algunes qüestions referents a l'elaboració i la presentació dels pressupostos.

El PSC proposa, entre d'altres coses, que s'agafin una part del milió d'euros que hi ha de súper hàbit, per tal d'incrementar les partides com la cultura, l'esport, la joventut, els serveis socials, la dona i el comerç, Ho explica el regidor Pau Calsamíglia.

Pau Calsamiglia

En cultura en aquestes partides estava en un 12 negatiu, passa a un 8 positiu. En esports passa d'11'5 negatiu a un 12 positiu. Juventut passa d'un 6 negatiu a un 15 positiu. Serveis socials passa d'un 21'30 positiu a un 60%. Estem parlant de serveis socials i crec que és important.


Els socialistes també critiquen algunes partides d'inversions que l'ajuntament té pensat tirar endavant, perquè creuen que són projectes de rehabilitació fàcilment prorrogables i que podrien finançar-se al llarg dels propers dos o tres anys i alliberar així part dels diners per tirar endavant altres projectes que, segons el PSC; fa temps que s'haurien d'haver fet. Escoltem Pau Calsamíglia.

Pau Calsamíglia

Proposem, sense modificar la quantia i jugant amb la capacitat de traslladar una part de la inversió d'alguns projectes als alguns futurs, fer 5 projectes nous.


Aquests projectes serien l'inici del parc empresarial públic, la cobertura de la piscina de la Floresta i de Mira-sol, així com la construcció de la primera fase del complex esportiu del barri de Sant Francesc i l'aparcament per a camions. Els socialistes consideren que tirar endavant això és simplement una qüestió de voluntat política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.