L''Estocs a Fora' tornarà als carrers el 8 de febrer

Els comerciants esperen remuntar així una campanya de Nadal tèbia


  • Comparteix:

L'Estocs a Fora d'hivern arribarà a principis de febrer / Foto: Cugat Mèdia

L'Estocs a Fora d'hivern arribarà a principis de febrer / Foto: Cugat Mèdia

La jornada de rebaixes al carrer de Sant Cugat Comerç, l''Estocs a fora', torna el 8 de febrer al centre de la ciutat. Els comerciants es desfaran així dels productes acumulats durant la campanya de Nadal amb descomptes, en unes setmanes que, si bé no han continuat el descens dels últims anys, tampoc han estat per tirar coets. Ho ha explicat el gerent de l'entitat, Jesús Carballo, a la secció de Sant Cugat Comerç al magazín 'Sant Cugat a fons'.

ESCOLTA-HO

La competència del comerç electrònic i les grans cadenes de distribució, que comencen les rebaixes just després de Cap d'Any, obliguen a avançar cada vegada més aquesta cita tradicional del comerç local. Un fet que, remarca Carballo, es pot fer per l'absència de regulació en aquest àmbit, que posa 'molt fàcil' a les grans cadenes i franquícies fer rebaixes durant llargs períodes de temps. Aquestes rebaixes permanents posen les coses molt complicades als comerços petits, que han d'afrontar les mateixes despeses que la resta de l'any amb ingressos més minsos.

Per tot plegat, Sant Cugat Comerç prepara més iniciatives per poder alleugerir el patiment dels botiguers i després dels 'Estocs a Fora' serà el torn d'una campanya especial d'una setmana centrada en Sant Valentí. Carballo no ha pogut avançar-ne més detalls, però sí que ha explicat que preparen també una proposta especial per Sant Jordi, a més de les tradicionals Nit en Blanc i Botiga al Carrer.


Jesús Carballo

Comencem amb les campanyes com el Black Friday, que ja són rebaixes abans de Nadal. Molta gent compra allà, és un dels nostres mals. I després, la majoria de cadenes i franquícies ja estan de vacances el 2 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.