El pressupost municipal per al 2005 s'aprova definitivament amb els 13 vots a favor de CiU i ERC


  • Comparteix:

L'equip de govern desestima totes les al·legacions, que en gran part feien referència al conveni econòmic de Valldoreix

L'equip de govern desestima totes les al·legacions, que en gran part feien referència al conveni econòmic de Valldoreix

El ple de l'Ajuntament ha donat el vist-i-plau definitiu al pressupost municipal per al 2005. Amb els 13 vots a favor de l'equip de govern s'han desestimat les al·legacions presentades per PSC; ICV i l'EMD de Valldoreix. Recordem que el pressupost consolidat per a l'any vinent ascendeix a 133'5 milions d'euros i que 60 milions es destinaran a inversions.

El ple de l'Ajuntament ha aprovat definitivament el pressupost municipal per al 2005, després que l'equip de govern hagi decidit desestimar totes les al·legacions presentades al projecte, la gran majoria pel PSC.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly, ha argumentat perexemple, que no pot destinar-se la meitat del superàvit previst, de prop d'un milió d'euros, a incrementar algunes partides, comproposa el PSC,ja que aquests diners han de poder cobrir les possibles eventualitats derivades, per exemple, d'aquells impostos impagats.

Jordi Joly

No em proposa una modificació entre partides sinó que proposa un increment del pressupost ordinari traient-ho del superàvit,però jo li recordo que això anirà destinat al possible incobrament dels efectes previstos.


Pel que fa a la proposta de convertir algunes inversions en plurianuals i alliberar part d'aquests diners i destinar-los a altres projecte, Joly ha argumentat que en molts casos això no permetria tirar endavant certs projectes, i que això suposaria comprometre la proposta d'actuacions de l'equip de govern en 8'1 milions d'euros.

Davant de tot això, el regidor socialista, Pau Calsamíglia, considera que l'equip de govern ha de destinar més diners en despesa social i millorar també les tècniques recaptatòries.

Pau Calsamíglia

Les tècniques pressupostàries es fan al final de l'excercici, per tant, continua sent un superàvit i jo li demano que es destini en més despesa i que siguin més eficaços a l'hora de cobrar.


Les al·legacions presentades al pressupost pel 2005 per part de l'EMD s'han desestimat amb els 13 vots favorables de CiU i ERC, i els 12 vots en contra de l'oposició. En el cas de les al·legacions presentades per ICV i el PSC, aquestes s'han desestimat amb els 13 vots a favor de l'equip de govern, 9 en contra de PSC i ICV i 3 abstencions dels regidors del PP:

Recordem que el pressupost municipal pel proper exercici és de 133,5 milions d'euros, i que el total previst per a inversions és de 60,1 milions, el que suposa un 36,6 % més respecte l'exercici d'aquest any 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.