Sis empreses de Sant Cugat se salven durant el 2019 gràcies al servei de Reempresa

Des de la seva arribada a Sant Cugat, al febrer de 2014, Reempresa ha evitat el tancament de 37 negocis


  • Comparteix:

El programa funciona a Sant Cugat des del 2014 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El programa funciona a Sant Cugat des del 2014 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El programa Reempresa, impulsat per la patronal Cecot, ha evitat el tancament de sis empreses santcugatenques i ha salvaguardat 18 llocs de treball el 2019. Es tracta d'un model d'emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors adquireixen un negoci que ja està en funcionament sense haver de passar pel tràmit de creació, a través d'una cessió. Des que va arribar a la ciutat el 2014, el servei ha donat continuïtat a 37 negocis i s'ha evitat la pèrdua de 87 llocs de treball.

A Catalunya, Reempresa ha evitat el tancament de 623 empreses durant el 2019. La dada representa un increment del 17,7% de casos d'èxit respecte al 2018. Per sectors, el 35% dels casos d'èxit registrats corresponen al comerç, seguit de l'hostaler (31,5%) i el de serveis (27%). En total, el servei ha salvat 2.675 empreses catalanes, generant una inversió induïda de més de 122 milions d'euros i superant els 7.200 llocs de treball salvaguardats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.