L'EMD estudiarà incrementar les bonificacions per a les famílies nombroses


  • Comparteix:

La Junta de Veïns ha aprovat definitivament les ordenances fiscals per al 2005

La Junta de Veïns ha aprovat definitivament les ordenances fiscals per al 2005

L'EMD determinarà, en un termini màxim de 3 mesos, si s'incrementen les bonificacions per a les famílies nombroses previstes en les ordenances fiscals i preus públics pel 2005. Així s'ha acordat durant la darrera Junta de Veïns de l'Entitat, que ha servit per desestimar una única al·legació presentada pel PP i aprovar definitivament les ordenances fiscals.

La Junta de Veïns de l'EMD ha decidit desestimar l'única al·legació a les ordenances fiscals i preus públics per al 2005, presentada pel PP amb l'objectiu que s'incrementin les bonificacions que s'apliquen a les famílies nombroses de Valldoreix.

Segons el vocal popular, Josep Maria Canals, les bonificacions previstes, amb descomptes del 10% a la majoria de serveis i equipaments públics i del 50% en l'escola bressol, no s'ajusten totalment a legislació vigent ja que no contemplen les diferents categories de família nombrosa previstes.

Josep Maria Canals

Dins de les ordenances no estem tenint en compte les diferents categories de família nombrosa que estableix la normativa estatal.


Des de l'equip de govern de l'EMD, el vocal d'Hisenda, Joan Gaya, ha assegurat que en cap moment s'està vulnerant la normativa, ja que a hores d'ara aquesta qüestió no està del tot desenvolupada en la legislació corresponent.

D'altra banda, el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, ha manifestat la voluntat del propi equip de govern d'estudiar un possible increment de les bonificacions que s'apliquen a aquestes famílies, i ha afegit que fins i tot tenen una proposta inicial però que aquesta és una qüestió que requereix un acurat estudi poblacional i econòmic.

Josep Casadellà

Ja teníem plantejat fer una modificació de les ordenances en el sentit de donar millor suport a les famílies, i sobretot a les més necessitades, però això s'ha d'estudiar.


És per això que la Candidatura Catalanista i de Progrés ha proposat desestimar l'al·legació del PP i fixar un termini màxim de 3 mesos per tenir enllestida una proposta al respecte. Aquest acord ha rebut també el suport de CiU. Escoltem el seu portaveu, Marc Monells.

Marc Monells

Donat que hi ha hagut aquest acord d'incorporar una taula que farà un estudi participat de tots elsgrups polítics, per estudiar quin sistema s'acorda, hi donarem suport.


Les ordenances fiscals de Valldoreix per al2005 s'han aprovat definitivament amb els7vots favorables de l'equip de govern i CiU i 1vot en contra del vocal del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.