Anuntis Segundamano, amb seu a Sant Cugat, adquireix el grup editorial 'Que Fácil'


  • Comparteix:

L'empresa Anuntis Segundamano, amb seu a Sant Cugat, ha comprat el grup editorial 'Qué Fácil', amb forta implantació a Alacant. Amb aquesta compra la companyia Anuntis Segundamano reforça la seva posició de lideratge en el sector dels anuncis classificats a Espanya.

L'empresa Anuntis Segundamano ha fet pública la compra del grup editorial 'Que Fácil', una empresa amb 11 anys d'història i una forta implantació ala zona d'Alacant. La seva principal capçalera és el setmanari de difusió gratuïta 'Fácil', que compta amb una tirada de 65.729 exemplars, segons dades de l'OJD, i una mitja de 64 pàgines de mitja..

A banda, aquest grup també té un altre setmanari gratuït de continguts diversos, titulat 'Más Fácil', que es distribueix a través d'expositors. Per últim, aquest grup editorial compta també amb diverses revistes de diferents temàtiques, totes elles de distribució gratuïta.

Amb aquesta operació, Anuntis Segundamano fa realitat un dels seus objectius, com és tenir presència a Alacant, actualment la cinquena província de l'Estat pel que fa a nombre d'habitants. Segons fonts de l'empresa, la seva voluntat després d'aquesta adquisició és mantenir aquesta estratègia de continguts locals del grup 'Que Fácil' a través de diverses publicacions.

Aquesta és la primera adquisició que l'empresa Anuntis Segundamano fa pública després de la seva fusió, el passat mes de juliol. Amb aquesta transacció, l'empresa incrementarà fins a 200 les capçaleres que gestiona actualment entre l'Estat Espanyol i l'Amèrica Llatina, a banda de 23 portals d'internet.

Recordem que Anuntis Segundamano pertany al Grup Trader Classified Media, líder mundial en classificats, que té presència a 20 països i disposa d'unes 500 publicacions i 57 pàgines web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.