La companyia GFT, amb seu a Sant Cugat, reconeguda per ser una de les principals proveïdores de serveis TI per a banca oberta

La companyia també ha estat designada per ser una de les proveïdores que ha demostrat un major progrés durant el darrer any


  • Comparteix:

Imatge de la seu santcugatenca de la companyia / Foto: Google Maps

Imatge de la seu santcugatenca de la companyia / Foto: Google Maps

La companyia de tecnologies de la informació (TI) especialista en transformació digital GFT, amb seu a Sant Cugat, ha estat reconeguda per l'empresa d'analistes Everst Group com una de les 20 principals proveïdores a escala mundial de serveis de TI per a banca oberta. La companyia també ha estat designada com a 'Star Performer' per la seva evolució durant el darrer any.

Per a GFT, la banca oberta és un dels àmbits clau de la seva oferta de serveis, ja que aporta importants oportunitats de creixement. Durant el darrer any, la companyia ha incrementat considerablement els ingressos provinents d'aquesta àrea amb projecte d'èxit a l'Àsia, Europa i Amèrica. També ha estat clau per millorar el seu posicionament la xarxa d'acords que han tancat durant els darrers mesos i per establir i oferir un model operatiu basat en la banca com a servei i en la banca oberta.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.