Un centenar de botigues se sumen al primer dissabte de descomptes després del confinament

Sant Cugat Comerç organitza una jornada pensada per reactivar el comerç local després del confinament


  • Comparteix:

Les botigues enceten temporada de rebaixes d'estiu / Foto: Localpres

Les botigues enceten temporada de rebaixes d'estiu / Foto: Localpres

El comerç local torna a posar-se en marxa aquest dissabte amb la primera jornada de descomptes després de la crisi del coronavirus. Un dia que, donades les circumstàncies, tindrà només un grapat de botigues a la plaça d'Octavià, però que Sant Cugat Comerç planteja com una oportunitat per tornar a atreure la clientela a les botigues. Uns locals que són completament segurs, ha explicat el gerent de l'entitat, Jesús Carballo, al 'Sant Cugat a fons', i on els comerciants, un centenar se sumen a la iniciativa, estaran esperant per retrobar-se amb els clients, que a més trobaran els descomptes habituals per donar la benvinguda a les rebaixes d'estiu.

El sector està animat i té ganes de tirar endavant tot i les dificultats, ha explicat Carballo, però les perspectives segueixen sense ser del tot positives i, com ja va assenyalar en ple confinament, caldrà esperar a la tardor per avaluar els danys que ha patit el comerç local amb la crisi del coronavirus. Amb tot, les botigues han fet un esforç important per adaptar-se a les circumstàncies i convertir els seus locals en llocs segurs minimitzant el risc de contagi. 'És una manera de dir que tenim ganes de retrobar-nos i tornar-vos a saludar', ha dit Carballo.

Per Carballo, aquest 'Retrobament/Rebaixes', com l'han batejat, no és tant una ocasió perquè els comerciants surtin al carrer sinó per animar els ciutadans a creuar les portes del negoci i tornar a entrar-hi com ho havien fet sempre.


Jesus Carballo

Volem dir ei, us volem saludar, que vingueu, retrobar-nos... D'una manera molt positiva i conscients que hem de respectar les condicions que ens ha protat el Covid-19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.