Josep Montserrat, president de Kantar Espanya, analitza l'impacte de la Covid-19 en el consumidor en el Webinar de SCE

Montserrat ha assenyalat que la crisi del coronavirus ha accelerat les tendències latents en salut, productes locals i sostenibilitat


  • Comparteix:

El president de Kantar Espanya, Josep Montserrat / Foto: SCE

El president de Kantar Espanya, Josep Montserrat / Foto: SCE

El president de Kantar Espanya, el santcugatenc Josep Montserrat, ha analitzat l'impacte de la crisi del coronavirus en el consumidor en un nou Webinar organitzat per Sant Cugat Empresarial (SCE). Durant la seva intervenció, Montserrat ha explicat que un 74% de la població espanyola reconeix que la situació provocada per la Covid-19 ha afectat les seves rutines quotidianes. Segons la companyia, que és la líder mundial de dades, la meitat de les llars espanyoles declara que la pandèmia ha afectat la seva situació financera, i un 26% creu que ho farà en un futur.

Montserrat també ha assenyalat que cada llar ha estalviat una mitjanada de 400 euros durant el confinament, ja que els hàbits de compra han canviat 'de forma evident' durant la crisi. Segons el president de Kantar Espanya, s'han produït menys visites als supermercats, però els ciutadans quan hi van gasten més, concretament un 37%.

Durant la seva ponència, Montserrat ha explicat que la crisi del coronavirus ha accelerat les tendències latents en salut, productes locals, recerca del plaer i sostenibilitat.

El convidat també ha exposat que amb la nova normalitat es mantindran els hàbits adquirits durant la pandèmia, com els hàbits de salut i higiene. Pel que fa a la mobilitat, un 69% de la ciutadania vol conduir amb el seu vehicle personal, mentre que s'observa una creixent por a volar, ja que només un 29% té intenció d'agafar un avió pròximament.

Per últim, Montserrat ha explicat que un 69% de la ciutadania reclama vacunes, tests massius periòdics i mesures preventives per poder tornar a la normalitat. El president de Kantar Espanya ha recordat que el repte de les empreses i de les administracions públiques és 'transmetre seguretat a la ciutadania', ja que 'si hi ha por, no hi haurà recuperació econòmica'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.