HP recaptarà fons per a cinc projectes socials a través de tallers virtuals

Les santcugatenques Fundació Ivan Mañero i Adopta un Abuelo són dues de les entitats destinatàries


  • Comparteix:

La seu d'HP a Sant Cugat / Foto: HP-cedida

La seu d'HP a Sant Cugat / Foto: HP-cedida

La multinacional HP, amb seu a Sant Cugat, dona la recaptació de la 15a edició de la Jornada Solidària HP a cinc entitats sense ànim de lucre, entre les quals hi ha les santcugatenques Adopta a un Abuelo i la Fundació Ivan Mañero. La campanya, que s'allargarà fins al setembre, se celebra en un format completament virtual. La cita compta amb la implicació voluntària de prop d'un centenar de treballadors de la companyia d'arreu de l'Estat, encarregats de triar els projectes finalistes. Altres entitats a les quals es destinaran els diners recollits són la Fundació Friends, Amics del Xiprer i la Fundació Prodis.

Habitualment, la jornada solidària celebra les seves activitats de forma presencial amb una jornada de portes obertes per a treballadors i familiars. Enguany, en canvi, les activitats s'han traslladat a l'àmbit virtual, però amb l'objectiu de mantenir l'esperit lúdic i solidari de les edicions anteriors.

Fundació Ivan Mañero
El cirurgià plàstic centra part dels seus esforços en ajudar a la transformació i desenvolupament dels països de l'Àfrica Occidental, en concret a Guinea Bissau. En aquest país, Mañero ha liderat diversos projectes sanitaris i educatius.

Adopta un Abuelo
El projecte va néixer fa sis anys a Ciudad Real, quan un noi que visitava el seu avi en una residència va conèixer el Bernardo, un home que no havia tingut fills. Llavors va decidir 'adoptar-lo' i va pensar que altres joves voldrien fer el mateix. La plataforma web que va crear va tenir molta demanda en poques hores i el projecte ha anat creixent fins ara, que funciona a 72 municipis d'Espanya i Portugal i que aquest setembre ha arribat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.