Ja està oberta la convocatòria del 5è Concurs d'emprenedoria i economia social

L'Ajuntament també impulsa la creació d'un Directori d'Economia Social


  • Comparteix:

Els projectes finalistes rebran assessorament i els guanyadors, un ajut econòmic / Foto: Ajuntament Sant Cugat

Els projectes finalistes rebran assessorament i els guanyadors, un ajut econòmic / Foto: Ajuntament Sant Cugat

Ja està obert el període de presentació de projectes per a la 5a edició del Concurs d'emprenedoria i economia social de l'Ajuntament de Sant Cugat. Fins al 17 de setembre es poden presentar projectes que encara no s'hagin constituït i empreses de recent creació (amb una antiguitat inferior a dos anys), així com empreses que presentin nous serveis o productes de l'economia social. S'escolliran un total de vuit projectes finalistes, que rebran 20 hores d'assessorament personalitzat i quatre guanyadors que obtindran un ajut de 5.000 euros cadascun. Consulta aquí les bases del concurs.

A més del concurs, en el marc del Pla Director de l'Economia Social 2018-2020, també s'ha impulsat un Directori de l'Economia Social amb l'objectiu de difondre els productes i serveis que s'ofereixen al municipi. L'Ajuntament ha habilitat un nou apartat a la seva plana web que recull les organitzacions i les entitats de l’Economia Social a la ciutat.

Actualment n'hi ha una trentena però el directori es pot anar ampliant i actualitzant contínuament. Qualsevol iniciativa de l’Economia Social que vulgui aparèixer al Directori, ho ha de sol·licitar mitjançant el Formulari de contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.