Els comerciants de Sant Cugat auguren un bon resultat de vendes en la campanya de rebaixes


  • Comparteix:

Els sectors de la moda i el calçat són els més optimistes

Els sectors de la moda i el calçat són els més optimistes

La campanya de rebaixes d'hivern ha començat amb bon peu a Sant Cugat, igual que al conjunt de Catalunya. Així ho han confirmat els comerciants santcugatencs, que asseguren que les vendes durant la primera setmana de rebaixes han cobert les seves expectatives, superant en alguns casos els resultats de l'any passat. El sector de roba i sabateria és el més optimista.

El volum de vendes durant els primers dies de les rebaixes d'hivern, sobretot en el sector de la moda i el calçat, està sent força positiu a la nostra ciutat. Així ho han confirmat molts dels comerciants santcugatencs del sector, que asseguren que el primer cap de setmana de rebaixes ha estat molt rentable. Sant Cugat compleix així les bones expectatives que també s'estan registrant al conjunt de Catalunya.

Alguns venedors de roba i de sabates de la nostra ciutat creuen que, tal i com ha començat la campanya de rebaixes, les vendes igualaran o fins i tot superaran els resultats de la passada campanya. Escoltem alguns dels comerciants del sector.

Comerciants

El primer cap de setmana de rebaixes va anar molt bé.Pot ser encara és aviat per fer valoracions però crec que les vendes aniran en la línea de l'any passat


Per la seva banda, el president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, preveu que aquest any hi haurà més vendes, tot i que creu que a hores d'ara encara és aviat per fer un pronòstic.

Josep Lluís Galvany

Igual que la campanya de nadal, que va funcionar molt bé, tenim molt bones expectatives respecte a questes rebaixes i fins i tot esperem que sigui més rentable que l'any passat


Galvany assegura també que el fet que el clima no hagi estat molt fred fins fa ben poc és una de les causes del bon inici de la campanya de rebaixes, ja que algunes botigues, especialment les de roba, tenen acumulat un bon estoc de productes que esperen vendre en aquestes dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.