Els pàrquings de Lluís Millet i Quatre Cantons ja apliquen el cobrament per fraccions horàries de 5 minuts


  • Comparteix:

El pàrquing del Monestir també aplicarà aquest sistema en breu, un cop es faci el concurs públic per renovar la concessió

El pàrquing del Monestir també aplicarà aquest sistema en breu, un cop es faci el concurs públic per renovar la concessió

Els aparcaments municipals de la plaça Lluís Millet i dels Quatre Cantons apliquen, des d'aquest mes de gener, el pagament per fraccions horàries de 5 minuts. D'aquesta manera, passat el primer quart d'hora, l'import de la tarifa a pagar ja no s'aplica per hores senceres com fins ara sinó per fraccions de només 5 minuts. En el cas de l'aparcament de Francesc Macià, això es començarà a aplicar en breu, un cop es renovi la concessió per la gestió i explotació d'aquest equipament, que arriba al seu punt i final.

Les persones que estacionin els seus vehicles en els aparcaments soterrats de titularitat municipal ja poden gaudir de la possibilitat de pagar la tarifa per fraccions horàries de 5 minuts, enlloc de fer-ho per intervals d'una hora com fins ara.

D'aquesta manera, els usuaris pagaran només per l'estona real que tinguin estacionat el vehicle. Per al regidor de Mobilitat, Josep Romero, es tracta d'aplicar un sistema tarifari similar al de les zones blaves i que suposarà un estalvi important.

Josep Romero

És com una extensió de les zones blaves. Només es paga pel temps que hi estem.


Amb aquest nou sistema tarifari, que s'aplica ja als aparcaments municipals dels Quatre Cantons la plaça Lluís Millet, els usuaris han de pagar un mínim de 15 minuts, i a partir d'aquí, el preu és de 0,15 euros cada 5 minuts, durant un primer tram horari de dues hores, i passat aquest temps, de 0,10 euros cada 5 minuts.

En el cas de l'aparcament de l'avinguda Francesc Macià, aquest sistema es començarà a aplicar en breu, un cop s'hagi renvovat la concessió per la gestió i explotació d'aquest equipament. Precisament, el plec de condicions del concurs públic contempla ja les fraccions de 5 minuts, i també que l'empresa concessionària es faci càrrec de les obres de millora i adequació tant de l'edifici com de la maquinària. Escoltem Josep Romero.

Josep Romero

Qui ho agafi en principi haurà de fer les millores oportunes d'adequació en l'edifici i maquinària, i per això es proposa una concessió a 10 anys perquè tinguin temps d'amortitzar-ho.


El plec de condicions del concurs públic per renova la gestió i explotació d'aquest aparcament es portarà a aprovació del ple municipal d'aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.