Sant Cugat Comerç es reinventa i començarà el curs amb un especial 'Estocs a dins'

La iniciativa, amb descomptes i rebaixes, es reparteix en dos dies, el 2 i el 3 d'octubre, per adaptar-se a la situació de pandèmia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del darrer 'Estocs a Fora', al febrer d'aquest any / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del darrer 'Estocs a Fora', al febrer d'aquest any / Foto: Cugat Mèdia

Tornen els descomptes i les rebaixes als comerços de Sant Cugat. L'associació Sant Cugat Comerç organitza un cop més una jornada especial per donar el tret de sortida a la temporada, després de les vacances d'estiu. Aquest any, però, l''Estocs a Fora' passa a ser 'Estocs a dins', i l'esdeveniment es reparteix en dos dies, el 2 i el 3 d'octubre, per espaiar més les compres i garantir la distància i la seguretat, tenint en compte la situació de pandèmia.

Tot i això, l'objectiu de la proposta és el mateix: que la clientela trobi els productes que queden després de les rebaixes d'estiu a un preu més econòmic. Ho ha explicat el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, que també fa una crida a la població per donar suport, 'ara més que mai', al comerç local.

Durant els dos dies d'iniciativa, les persones que facin les seves compres també poden acumular punts que es podran bescanviar per premis dels diversos establiments a través de la targeta Sant Cugat a la Butxaca.


Jesús Carballo

En comptes de treure les promocions i ofertes a fora, farem el mateix però dins de les botigues. A més, seran dos dies, divendres i dissabte, per evitar que s'acumuli molta gent durant les mateixes hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.