La multinacional Fluidra trasllada la seu corporativa a Sant Cugat del Vallès

El grup internacional s'ubicarà a unes oficines de 4.480 metres quadrats al parc empresarial Catalana Parc, propietat de Catalana Occident


Temes relacionats

La multinacional OCA Global compra unes oficines de 4.814 m2 a Sant Cugat ( 9/nov/20)


  • Comparteix:

Catalana Parc/Foto:Fluidra

Catalana Parc/Foto:Fluidra

Fluidra, multinacional del sector d'equipament de piscines, es traslladarà durant l'any 2021 a Sant Cugat. Actualment està ubicada a Sabadell, a la Torre Millenium de l'Eix Macià. La nova seu del grup tindrà una superfície de 4.480 metres quadrats al parc empresarial Catalana Parc, propietat del Grup Catalana Occident, i acollirà més de 400 persones de l'àrea corporativa i comercial. Amb una facturació de 1.368 milions d'euros, Fluidra compta amb una cartera de marques líders del sector del 'wellness' i piscina, com ara Jandy, AstralPool, Polaris i Zodiac.

Fluidra està present a 45 països d'arreu del món, sobretot a Europa i als Estats Units, on la facturació representa el 79% del total. La multinacional es traslladarà a un parc empresarial consolidat, al costat de les centrals d'altres grans empreses. Un dels motius del canvi també és que les noves oficines estan millor comunicades: al costat de AP-7 i de l'estació de Sant Joan dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

L'empresa explica que el trasllat els permetrà a l'empresa unir tot l'equip corporatiu i comercial en una sola seu, a més d'implantar un nou model de treball que s'adapti a les necessitats actuals. Eloi Planes, president executiu de Fluidra, confirma en un comunicat que això els permetrà "simplificar processos, incrementar la comunicació interpersonal, ser més sostenibles i fomentar el treball col·laboratiu i flexible". L'operació de lloguer entre Catalana Parc i Fluidra ha estat gestionada per CBRE, empresa que ofereix consultoria i serveis immobiliaris. La consultora immobiliària, asseguren, també ajudarà Fluidra a definir i analitzar les necessitats de tots els treballadors de cara a traslladar-les a un model 'smart working' ('treball intel·ligent'), on els treballadors podran escollir entre diferents espais de treball, segons les necessitats que tinguin en cada moment.

Fluidra va tancar el tercer trimestre de l'any 2020 amb una xifra de vendes de 1.142,9 milions d'euros, un increment del 7,5% respecte a l'any passat. El seu EBITDA també va créixer un 19,2%, fins als 248 milions d'euros. El seu benefici net fins a setembre 2020 va ser de 77 milions d'euros, el triple de la xifra registrada en el mateix període l'any 2019.

OCA Global
Es tracta de la segona empresa que comunica el seu trasllat a Sant Cugat del Vallès aquest últim trimestre de l'any 2020. Oca Global va ser la primera en declarar la compra d'unes oficines de 4.814 metres quadrats a Sant Cugat del Vallès, l'operació de compra més gran a la perifèria de Barcelona aquest 2020 registrada per Savills Aguirre Newman.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.