El PSC de Sant Cugat demana ajudes 'a fons perdut' per al sector de l'hostaleria

Els socialistes santcugatencs se sumen a les peticions fetes pels alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat i l'Hospitalet


Temes relacionats

Suport i mesures urgents per sobreviure: la restauració i l'oci nocturn de Sant Cugat exigeix ajuda (26/oct/20)


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat demana ajudes

El PSC de Sant Cugat demana ajudes "a fons perdut" pel sector de l'hostaleria / Font: Ajuntament

El PSC de Sant Cugat demana ajudes 'a fons perdut' pel sector de l'hostaleria i evitar crèdits i finançaments. Segons els socialistes, 'totes les mesures anunciades pel govern són insuficients i poc adaptades a la realitat dels hostelers, restauradors i locals d'oci. El grup socialista santcugatenc s'adhereix als alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat i l'Hospitalet que també demanen aquestes mesures.

En un comunicat, el PSC de Sant Cugat també considera "urgent donar suport i escoltar les demandes al sector de la restauració".

El grup socialista explica que "des de l'Ajuntament de Sant Cugat s'està acompanyant i facilitant a aquests negocis totes les eines i mecanismes que disposem com administració local per superar aquesta situació greu i
que no reverteixi en un major empobriment de la nostra ciutat".

Els socialistes també lloen el sector que ha seguit "de manera exemplar i excel·lent amb totes les indicacions i mesures dictades per les autoritats sanitàries".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.