El conseller Tremosa visita les instal·lacions d'Epson a Sant Cugat

El conseller ha remarcat que Epson "és un cas molt clar" de "la frontera de l'evolució de la innovació tecnològica"


  • Comparteix:

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha visitat aquest divendres les oficines centrals de l'Estat espanyol i Portugal de l'empresa de tecnologia japonesa Epson, a Sant Cugat. El conseller, acompanyat per membres del seu departament i el vicepresident d'Epson Europa, Ernest Quingles; i altres membres de l'empresa, ha conegut les instal·lacions de 3.000 metres quadrats del Sant Cugat Business Park.

En la visita d'aquest divendres al matí, el conseller Ramon Tremosa ha conegut de primera mà les instal·lacions, el servei i els productes que ofereix l'empresa de tecnologia. Impressores de baix consum, projectors de pantalla, pissarres digitals per millorar l'educació en classes telemàtiques i impressions tèxtils, entre altres, són alguns dels productes que Tremosa ha descobert en la trobada.

En declaracions a Cugat Mèdia el conseller ha remarcat que Epson "és un cas molt clar" de "la frontera de l'evolució de la innovació tecnològica" en els productes que ofereixen. Tremosa ha quedat "sorprès i meravellat" perquè la seva expectativa abans d'entrar a les instal·lacions ha quedat "superada i desbordada per les moltíssimes aplicacions que passen per aquesta empresa".

Sant Cugat acull les oficines centrals de l'Estat espanyol i Portugal d'Epson Ibérica des del 2017.




Ramon Tremosa

Veus la trinxera de la innovació tecnològica i Epson és un cas molt clar, o més ben dit, la frontera de l'evolució de la innovació tecnològica. He quedat sorprès i meravellat, l'expectativa que tens abans d'entrar a una empresa com aquesta queda superada i desbordada per les moltíssimes aplicacions que passen per aquesta empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.