Sant Cugat Comerç es dissoldrà de forma definitiva a finals del mes de març


  • Comparteix:

L'associació està ultimant el traspàs de les seves activitats a la nova junta directiva de la Federació de Comerciants

L'associació està ultimant el traspàs de les seves activitats a la nova junta directiva de la Federació de Comerciants

L'associació Sant Cugat Comerç ha iniciat ja el traspàs definitiu de les seves funcions a la nova Federació de Comerciants del municipi. L'objectiu de l'associació de comerciants és dissoldre's definitivament a finals de març amb una festa lúdica que serveixi per tancar 25 anys d'història.

Després que la Federació de Comerciants de Sant Cugat es constituís oficialment a finals de novembre, l'associació Sant Cugat Comerç ha iniciat ja el traspàs definitiu de les seves funcions, amb vistes a dissoldre's abans d'acabar el mes de març.

Així s'ha posat de manifest en l'assemblea extraordinària d'aquesta entitat, celebrada aquesta setmana, i que ha servit, entre d'altres, per reubicar els prop de 75 comerços que formen part de la Federació a través de Sant Cugat Comerç però que no pertanyen a cap associació de comerciants de barri. Segons Maria Eulàlia Egea, presidenta de Sant Cugat Comerç, la gran majoria d'aquests casos, uns 50 comerciants, podran afegir-se a les respectives entitats de barri, mentre que els 26 restants s'integraran a la Federació a través d'una nova fórmula, similar a un grup mixt. Escoltem-la.

Maria Eulàlia Egea

No té sentit conrtinuar una associació, en aquest cas Sant Cugat Comerç, només amb 26 socis, i per això la federació se'n farà càrrec i els integrarà perquè no es quedin sense els aventatges d'estar associats.


D'altra banda, durant les properes setmanes, els responsables de Sant Cugat Comerç aniran traspassant tota la informació necessària perquè la Federació pugui continuar, si es creu convenient, amb les campanyes i iniciatives dutes a terme fins ara, així com amb els contactes amb l'Agrupació de Botiguers de Catalunya i les diferents administracions.

D'aquesta manera, Sant Cugat Comerç posarà el punt i final a tota una tasca engegada ara fa 25 anys, i que la seva presidenta valora de forma molt positiva. Per a Maria Eulàlia Egea, l'associació de comerciants marxa 'per la porta gran' després d'haver aconseguit unir tot el comerç local en l'actual federació.

Maria Eulàlia Egea

Sant Cugat Comerç surt per la porta gran. Amb 25 anys ens podríem haver cremat però en canvi hem aconseguit unir tot el comerç local en una federació, i pel que jo se, això no és fàcil.


Tot i que Sant Cugat Comerç ha celebrat aquest 2004 els seus 25 anys en un sopar que ja va servir per presentar la nova federació, l'entitat té previst donar la benvinguda oficial a aquest nou col·lectiu en el que serà el seu darrer butlletí, i també estudien fer una festa lúdica que serveixi per posar el punt i final a aquest quart de segle d'història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.