Les grues de Sant Cugat continuaran en vaga com a mínim fins la setmana vinent


  • Comparteix:

Els serveis mínims augmentaran coincidint amb l'onada de fred d'aquests dies

Els serveis mínims augmentaran coincidint amb l'onada de fred d'aquests dies

L'empresa de grues de Sant Cugat continuarà en vaga indefinida com a mínim fins dimarts de la setmana vinent, després del trencament de les negociacions amb la principal patronal de les asseguradores per pactar l'augment de les tarifes. Les companyies d'assistència en carretera intensificaran durant aquests dies els serveis mínims, coincidint amb l'onada de fred que afecta Catalunya.

La decisió de la principal patronal de les asseguradores, UNESPA, de no assistir a la reunió amb les empreses de grues per pactar l'increment de tarifes ha provocat el trencament de les negociacions i ha augmentat la crispació de les empreses d'assistència en carretera. El 90% de les empreses de grues de Catalunya han decidit, en assemblea, continuar de forma indefinida l'aturada tècnica que va començar el 20 de gener, i que de moment s'allargarà com a mínim fins dimarts de la setmana vinent. L'aturada afectarà també l'empresa Grues Sant Cugat, que dóna servei al nostre municipi.

Ho ha explicat un dels membres de la junta directiva de l'Associació Catalana d'Assistència en Carretera, Esteve Mir.

Esteve Mir

Hi havia el compromís de negociar l'increment de costos, però les asseguradores no s'han presentat a la reunió i de moment no tenen voluntat de negociar. Això ha augmentat la crispació de les empreses de grues.


Mir ha confirmat que els representants de les empreses d'assistència en carretera estan buscant la mediació de l'administració per desencallar el conflicte, que porta camí de repetir la situació de vaga perllongada que es va viure el passat mes d'agost.

D'altra banda durant aquests dies, i coincidint amb l'onada de fred que afecta tot el país, les empreses de grues han acordat intensificar els serveis mínims i prestar 'serveis especials' en alguns casos. Esteve Mir.

Esteve Mir

S'han reforçat els serveis mínims en casos d'accidents, retirada de vehicles de la carretera i persones amb minusvalideses. S'atendran les circumstàncies especials.


La vaga, que ja arriba al seu sisè dia, ha provocat que de moment s'hagin acumulat més de 200 vehicles immobilitzats a la xarxa viària catalana. Fonts policials han explicat que a Sant Cugat, de moment, no s'han detectat vehicles en aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.