L'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix vol implicar-se més en les activitats del poble


  • Comparteix:

L'entitat vol incrementar el seu número d'associats durant el 2005

L'entitat vol incrementar el seu número d'associats durant el 2005

Incrementar el número d'associats i implicar-se en la vida del poble a través de diferents activitats són els principals objectius que es marca l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix per aquest any 2005. Aquest col·lectiu, que compta amb 25 socis, ha fet la seva presentació oficial aquest dilluns tot i que ja tenen un any d'història.

Després d'un any de feina, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix ha volgut fer la seva presentació oficial amb la voluntat de donar-se a conèixer i incrementar el nombre d'associats. I és que un dels seus objectius per aquest any 2005 és duplicar els 25 membres actuals, en un intent de reunir tot el comerç i les empreses de la zona per poder treballar plegats.

Així ho ha explicat Albert Hidalgo, vicepresident de l'associació, que ha remarcat la importància d'implicar-se en la vida de Valldoreix i promoure així el comerç en una zona on els establiments estan molt dispersos i cal fomentar la proximitat amb els veïns. A més, des d'aquest col·lectiu estudien també la possibilitat de fer una senyalització dels diferents establiments perquè la gent els conegui i sàpiga on trobar-los.

Albert Hidalgo

Volem promocionar el comerç però poc a poc, participant en activitats perquè la gent del poble sapiga que darrera hi ha gent que també és del poble i que estan donant un servei.


Aquesta associació ha rebut el recolzament de la Cambra de Comerç de Terrassa, que aposta per fomentar l'associacionisme entre empresaris i comerciants amb l'objectiu d'emprendre accions conjuntes i treballar per resoldre problemes comuns. Per a Antoni Munuera, responsable de Programes de la Cambra, és molt important per exemple que l'administració tingui un interlocutor únic dins d'aquest sector.

Antoni Munuera

El fenomen de l'associacionisme comercial entre empresaris és un instrument vàlid perquè la pròpia administració pugui tenir un interlocutor vàlid per resoldre problemes d'una zona.


En el mateix sentit s'ha expressat la vocal de Comerç de l'EMD, Mercedes Rojo, que ha subratllat la importància de promoure i ajudar el comerç de Valldoreix, ja que és un element molt important per 'fer poble'.

Mercedes Rojo

El comerç a Valldoreix és molt dispers però molt proper al veí, i és l'única manera que tenim de fer poble, i ho hem de valorar molt.


L'associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix va començar a treballar fa prop d'un any i el passat setembre ja va participar a la Festa Major del barri amb la Botiga al Carrer. A banda, l'entitat disposa també d'una pàgina web per donar-se a conèixer i informar de les seves activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.