El secretari general d'Indústria, Raül Blanco, visita Sant Cugat

El membre de govern espanyol ha signat el Llibre d'Honor de la ciutat davant una representació del govern i del ple


  • Comparteix:

El secretari general, Raúl Blanco, acompanyat de l'alcaldessa, Mireia Ingla; els regidors del PSC, Pere Soler, Pilar Gorina, Elena Vila i José Gallardo; el regidor d'ERC, Francesc Duch; i la regidora de Junts, Núria Fernández / Foto: Lali Puig

El secretari general, Raúl Blanco, acompanyat de l'alcaldessa, Mireia Ingla; els regidors del PSC, Pere Soler, Pilar Gorina, Elena Vila i José Gallardo; el regidor d'ERC, Francesc Duch; i la regidora de Junts, Núria Fernández / Foto: Lali Puig

El secretari general d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del govern espanyol, Raül Blanco, ha visitat aquest matí l'ajuntament de Sant Cugat per signar al Llibre d'Honor de la ciutat. Blanco ha assegurat estar 'encantat' de ser a Sant Cugat i s'ha posat a disposició de la ciutat per qualsevol projecte o qüestió que es necessiti. Durant la visita ha estat acompanyat per l'alcaldessa, Mireia Ingla i una representació del govern municipal i del ple.

Després de signar el Llibre d'Honor, el secretari general d'Indústria ha llegit la frase que hi ha escrit: "Sant Cugat és un bon exemple i referència des de fa dècades. Les seves empreses i persones que les conformen són pioneres a Catalunya, Espanya i Europa. És un honor i em fa especial il·lusió compartir avui la visita a Sant Cugat amb el seu govern municipal i la seva alcaldessa".

A l'acte també ha assistit el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler; la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch; la regidora d'Educació, Pilar Gorina; el regidor de Serveis Urbans, José Gallardo; i Núria Fernández, regidora de Junts per Sant Cugat.


Raúl Blanco

"Sant Cugat és un bon exemple i referència des de fa dècades, les seves empreses i persones que les conformen són pioneres a Catalunya, Espanya i Europa, és un honor i em fa especial il·lusió compartir avui la visita a Sant Cugat amb el seu equip de govern municipal i amb la seva alcaldessa".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.