Jaume Vives és el nou president de Sant Cugat Empresarial

Vives ha estat director general de Roche Diagnostics els últims 14 anys


  • Comparteix:

El nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives / Foto: Sant Cugat Empresarial

El nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives / Foto: Sant Cugat Empresarial

El president i conseller delegat de Roche Diagnòstics, Jaume Vives, ha estat escollit per unanimitat nou president de l'Associació Sant Cugat Empresarial. La candidatura de Vives ha estat l'única presentada i el seu nomenament ha estat, aquest dijous, a l'Assemblea General de l'entitat, celebrada a l'Auditori d'EsadeCreapolis. El nou president ha assenyalat que un dels objectius d'aquest mandat és 'seguir contribuint al desenvolupament individual i empresarial dels associats mitjançant conferències i debats, i fomentant el 'networking' entre els socis i l'administració pública'.

Formen part de la nova Junta Directiva presidida per Jaume Vives com a vicepresidents: Concepció Curet, de Globalmed; Juanjo Martínez, de Networkia; i Manel Farré, de Catalana Occident. Com a tresorer hi ha Juan Knuth, de Wavip; i com a secretari, Eduard Torres, de Torres Advocats. Finalment, com a vocals hi ha Eva Blanco, d'HP; Santiago Sabatés, d'Eurofragance; Olga Velasco, de Marcove; Benet Heredia, de Banc Sabadell; Joana Corominas, de Catalònia Fundació Creactiva; Joan Alsina, d'ACCESO Corporate Partners; Lluís Sisquella, de Sisquella Grup; i Sílvia Martí, de Moventia.

Jaume Vives substitueix en el càrrec a Joan Franquesa, president de l'entitat durant els últims sis anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.