Convoquen aturades a la planta de Boehringer a Sant Cugat per l'acomiadament de 15 persones

Es preveu fer concentracions a la porta del centre i reivindicar la readmissió dels treballadors


Temes relacionats

Boehringer Ingelheim acomiada 15 treballadors de la planta de Sant Cugat al·legant discontinuïtat en la producció (30/jun/21)


  • Comparteix:

Imatge de la planta de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Imatge de la planta de Sant Cugat / Foto: Google Maps

El comitè d'empresa a la planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat ha convocat per aquest dimecres una jornada de protesta a la planta per l'acomiadament de 15 treballadors de l'àrea de producció d'injectables en el marc d'una reestructuració interna. La firma al·lega una discontinuïtat en l'elaboració d'un dels principals productes del centre del municipi, el Mucosolovan, i que es destina al mercat xinès, fet que ha obligat a fer moviments interns per reubicar el màxim nombre de treballadors. No obstant, els 15 afectats han quedat fora del procés d'ajustament.

Es preveuen aturades d'un hora en cada torn i concentracions a la porta del centre per exigir a la direcció la readmissió de les persones acomiadades.
L'horari de les aturades serà al torn de matí de 13 a 14 hores, al torn de tarda de 14 a 15 hores, al torn de nit de 22 a 23 hores, i al torn flexible de 13.30 a 14.30 hores.

Està previst que el secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, José Antonio Hernández, acompanyi la plantilla en aquesta mobilització, concretament a la concentració del torn de matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.