Llum verda al projecte del parc de negocis Sant Cugat A7 de la immobiliària Hines


  • Comparteix:

Els ajuntaments de Sant Cugat i Cerdanyola ha signat un conveni urbanístic per la modificació puntual del PGM als sectors on s'ubicarà el projecte

Els ajuntaments de Sant Cugat i Cerdanyola ha signat un conveni urbanístic per la modificació puntual del PGM als sectors on s'ubicarà el projecte

El parc de negocis Sant Cugat A7, que promou la immobiliària Hines al polígon de Can Sant Joan, podria començar a construir-se després de l'estiu i estar finalitzat durant el 2007. De moment, els ajuntaments de Sant Cugat i Cerdanyola han signat ja el conveni urbanístic de modificació del PGM als sectors de Can Fatjó dels Urons i del Baixador de Sant Joan que fa possible l'inici de les obres.

Després que la promotora immobiliària Hines anunciés ja fa més d'un any la seva voluntat de construir un parc de negocis al Polígon de Can Sant Joan, aquest projecte ja té llum verda definitiva. L'objectiu de Hines és poder començar les obres després de l'estiu i tenir-les enllestides al llarg del 2007.

Es tracta de 8 edificis d'oficines, un hotel i una zona comercial que es construirien en 37.000 metres quadrats edificables, i que suposen una inversió de 25 milions d'euros per part de Hines, a banda del que inverteixin les diferents empreses interessades en establir-se en aquest complex. El director del projecte, Juan Vives, s'ha felicitat pel fet aquest parc de negoci tiri endavant ja que, segons ha assegurat, l'espai escollit ofereix grans avantatges per la ubicació i les bones comunicacions.

Juan Vives

Hines ha confirmat la voluntat de continuar a Catalunya després del projecte de Diagonal Mar i ha escollit aquest terreny per la seva ubicació i la seva accessibilitat.


De la seva banda, els alcaldes de Sant Cugat i Cerdanyola han signat ja el conveni urbanístic per la modificació del PGM als sectors de Can Fatjó dels Urons i el Baixador de Sant Joan que permet començar la construcció d'aquest projecte. Tots dos alcaldes han coincidit a destacar la importància d'aquesta iniciativa i han refermat la voluntat de treballar conjuntament per continuar potenciant l'eix econòmic a l'entorn de l'AP-7 i la B-30. Escoltem l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Volem donar un impuls més al gran valor estratègic de tot aquest eix que compartim al voltant de l'autopista AP-7 / B-30, que estic convençut que és un dels més importants del país.


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde de Cerdanyola, Antoni Morral, que ha explicat que, en el cas d'aquest conveni, el compromís de les administracions és el d'adequar els accessos i la relació amb l'entorn.

Antoni Morral

Els dos ajuntaments estem compromesos per treballar coordinadament per potenciar el gran valor afegit d'aquest territori.


Recordem que el futur parc de negocis Sant Cugat A7 és el segon gran projecte que Hines farà a Catalunya, després de Diagonal Mar, i que algunes empreses ja s'ha interessat per formar-ne part, entre elles la companyia catalana de fabricació d'uniformes Joma's, la corporació internacional de serveis ECA Global o el grup de desenvolupament immobiliari i d'oci MedGroup, que construirà un hotel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.