Sant Cugat Empresarial lamenta la suspensió de l'ampliació de l'aeroport

L'associació considera que aquesta decisió suposa un fre a la projecció econòmica del país


  • Comparteix:

Imatge de l'aeroport del Prat / Foto: ACN

Imatge de l'aeroport del Prat / Foto: ACN

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) ha expressat el seu descontentament respecte al rebuig del govern català de reobrir la negociació amb el govern espanyol per a l'ampliació de l'aeroport del Prat. Mitjançant un comunicat, l'associació reclama, també, 'que les decisions polítiques responguin a una visió estratègica de llarg abast i posant les persones al centre'. Segons SCE, rebutjar la inversió aeroportuària 'suposaria un fre a la projecció de l'economia i la prosperitat del país i dels seus habitants'.

Des del punt de vista de l'associació, la decisió de no ampliar l'aeroport suposa una regressió econòmica, fent perdre, a l'economia catalana, competitivitat i connectivitat "en un món cada vegada més global".

L'associació multisectorial ja s'ha posicionat en diverses ocasions a favor de l'ampliació de l'aeroport. El president de SCE, Jaume Vives, va explicar a Cugat Mèdia fa unes setmanes que "l'ampliació de l'aeroport seria molt beneficiosa per Sant Cugat, ja que la ciutat té un teixit empresarial molt internacionalitzat".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.