Sant Cugat convida als empresaris gallecs a involucrar-se en projectes econòmics de futur


  • Comparteix:

El dinar de l'Associació d'Empresaris Gallecs de Catalunya, celebrat a la nostra Sant Cugat, ha servit per posar de manifest la bona integració del teixit industrial gallec al principat i la seva integració al país. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha recordat als assistents el dinamisme econòmic de Sant Cugat i els ha convidat a involucrar-se en projectes de futur.

Un dinar a Mira-sol ha servit com a punt de trobada dels empresaris gallecs establerts a Catalunya, en un dels seus dinars habituals per estrényer llaços. L'àpat ha comptat amb la presència del president de l'associació d'empresaris gallecs, el propietari de la productora de cinema Filmax, Júlio Fernández, el conselleiro de Medi Ambient de la Xunta de Galícia, José Maria Barreiro. Per part santcugatenca, hi han assistit l'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly. Aquest últim ha elogiat la contribució de la comunitat d'origen gallec a Catalunya i n'ha destacat la seva integració al país. Escoltem Jordi Joly.

Jordi Joly

Ha estat un acte molt favorable a fomentar que el teixit industrial gallec que actua a Catalunya continui la seva tasca i s'ha de destacar, a més, la integració total de la comunitat gallega a Catalunya


Tant Lluís Recoder com Jordi Joly han volgut posar de manifest durant el dinar que Sant Cugat és una ciutat oberta a qualsevol proposta econòmica. Ho explica Jordi Joly.

Jordi Joly

Els hem dit que tenen les portes obertes i així els ho hem explicitat. L'alcalde ha comentat la vocació d'obertura i de dinamisme econòmic de Sant Cugat


Recordem que aquests dinars de l'Associació d'Empresaris Gallecs de Catalunya, anomenats 'Encontros', es fan un cop al mes i serveixen per mantenir un contacte permanent entre els empresaris d'origen gallec de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.