La Cambra premia l'empresa Mitsubishi de Sant Cugat pel seu esforç de formació empresarial


  • Comparteix:

L'empresa d'electrònica Mitsubishi de Sant Cugat ha estat guardonada en els Premis Cambra 2005, atorgats per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. L'empresa santcugatenca ha rebut el premi en la categoria de formació empresarial i el jurat ha destacat especialment la seva vinculació amb les universitats i els centres de formació.

L'empresa Mitsubishi situada a la nostra ciutat ha rebut un dels dotze premis que la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha atorgat aquest any a les empreses que s'hi han presentat a les diferents categories. L'empresa, que es dedica al comerç a l'engròs d'aparells d'electrònica, ha rebut el premi per la seva formació empresarial juntament amb l'empresa de Rubí CDN Internacional SA.

El jurat ha destacat la política de formació d'aquesta empresa, potenciant especialment la vinculació amb el món acadèmic a través d'universitats i centres de formació.

Les altres empreses que han estat guardonades en els premis d'aquest any són de les poblacions veïnes, com Terrassa, Rubí i Viladecavalls. Totes aquestes han rebut premis en les diferents categories com les de innovació, internacionalització, medi ambient, entre d'altres de les modalitats destacades.

En l'edició anterior dels premis Cambra van resultar premiades l'empresa Konixbert High Tech i l'associació Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.