La inauguració de la línia de Renfe entre Papiol i Mollet es farà el proper dilluns


  • Comparteix:

Fonts de la companyia han explicat que ha de ser en breu, tot i no concretar encara una data

Fonts de la companyia han explicat que ha de ser en breu, tot i no concretar encara una data

La línia de rodalies de Renfe entre Papiol i Mollet per a passatgers s'inaugurarà el proper dilluns a la tarda. D'aquesta manera, es donaria resposta finalment a una reivindicació històrica de la nostra ciutat i dels municipis de l'entorn, que reclamen una línia ferroviària que uneixi el Baix Llobregat amb el Vallès Occidental i Oriental.

Segons el Ministeri de Foment la inauguració de la línia de rodalies de Renfe entre Papiol i Mollet per a passatgers és imminent, i el més provable és que sigui dilluns a la tarda, tot i que la línia no començarà a funcionar fins passats uns dies.

Aquesta era la intenció que havia manifestat després de Setmana Santa el delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, que en una conversa amb l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, havia afirmat que la voluntat era que el servei entrés en funcionament durant el mes d'abril, un cop acabades les obres del traçat del TGV al seu pas per Castellbisbal. Tot i que el termini no s'ha acomplert, sembla que finalment es farà realitat en propers dies.

D'aquesta manera, es dóna resposta a una antiga reivindicació de Sant Cugat i dels municipis de l'entorn, que reclamaven una línia ferroviària que uneixi els dos Vallès amb el Baix Llobregat. De moment però, i segons ha indicat en els darrers mesos la delegació del govern, aquest servei començarà a funcionar, en una primera fase, només entre el Baix Llobregat i el Vallès Occidental, deixant per més endavant la perllongació del traçat fins a Mollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.